Mobilierul de birou acustic (destinat arhitecturii de birou în plan deschis) se referă la mobilierul conceput pentru a crea locuri de muncă confortabile, în care confortul, intimitatea și acustica reprezintă o preocupare majoră.Elementele de mobilier găsite în această categorie pot include canapele acustice cu spatar inalt, camere de întâlniri acustice, ecrane acustice, nuanțe de iluminare, panouri de perete absorbante de zgomot, locuri de muncă și alte tipuri de mobilier acustic inovatoare.

Mobilierul de birou acustic poate fi utilizat pentru a crea spații private sau sociale în cadrul birourilor moderne, de tip open-space.Acestea au fost concepute pentru a defini zonele de relaxare, de concentrare pentru sedintele de brain storming, sesiuni informale de lucru sau întâlniri.Gama largă de mobilier de absorbție a sunetului din această gamă este concepută special pentru a absorbi și a asista cu sunetul de birou deranjant în birourile cu planuri deschise foarte reverberante.

Mobilierul care absoarbe sunetele vă ajută să gestionați creativ și eficient problemele de zgomot din birourile de tip open space. Dacă există o lipsă de săli de întâlniri, se poate crea un spațiu prin definirea unuia cu scaune moi acustice sau crearea unei încăperi mobile cu case de întâlnire.Există numeroase soluții creative de mobilier acustic pentru a rezolva fiecare dintre dvs. cerințele locului de muncă.

Afișez toate cele 12 rezultate

ARATA SIDEBAR